Tiskovna konferenca ABS Network projekta v Grazu

Tiskovna konferenca ABS Network projekta v Grazu

PARTNERJI PROJEKTA »ABS NETWORK« PRIREJAMO PRVO TISKOVNO KONFERENCO


Projekt ABS Network plete mrežo znanja med slovenskimi in avstrijskimi strokovnjaki na področju učinkovitega koriščenja sončne energije. 
Projektna ekipa, ki jo sestavljamo člani iz Tehnične Univerze v Grazu, podjetja Talum d.d. in podjetja Tiko Pro d.o.o., znotraj programa V-A Interreg Slovenija – Avstrija združujemo moči z namenom razvoja t.i. STAF panela in s ciljem ustvarjanja in širjenja Mreže znanja. 

 
Partnerji projekta prirejamo prvo tiskovno konferenco, ki se bo odvijala 11. 10. 2017, s pričetkom ob 10. uri, v prostorih Tehnične univerze Graz, (Seminarraum 104 (AT01104) Rechbauerstraße 12, 1. Obergeschoss 8010 Graz)

 
Na tiskovni konferenci bodo o pomenu sodelovanja med podjetniškim in raziskovalnim sektorjem v programski regiji (Slovenija-Avstrija) in o razvoju solarno termično aktiviranega fasadnega panela, spregovorili naslednji govorci:
• vicerektor za raziskave, univ.prof. dipl.ing. dr.tech. Horst Bischof, Tehnična Univerza Graz, 
• univ. prof. Christof Sommitsch, 
• univ. prof. Peter Kautsch, 
• Helmut Schober, arhitekt, 
• vodja strateškega razvoja, dr. Stanislav Kores, Talum d.d., 
• vodja projektov, Mateja Kramberger, Tiko Pro d.o.o. 


Po kratki predstavitvi projekta, partnerjev, aktivnosti, ciljev projekta in pomenu sodelovanja tako na ravni partnerjev kot na programski ravni, bo namenjen še prostor za novinarska vprašanja.

 
Vas zanima več informacij o projektu ali tiskovni konferenci? Pišite nam na: info@abs-network.eu

 

Share